+38349724762 | Rr. Ahmet Krasniqi | Capitol Residence | Lagjja Arbëria (afër Komunës së Re) | 10000 PRISHTINË

Dental
implant &
Aesthetic
Clinic

A better life
through better
dentistry

Më tepër se rikthimi i

BUZËQESHJEVE

Rikthimi i VETËBESIMIT...

by. Dr. Esat Hetemi

Edit Content

Dental
implant &
Aesthetic
Clinic

A better life
through better
dentistry

Më tepër se rikthim i

Buzëqeshjeve

Rikthim i VETËBESIMIT...

by. Dr. Esat Hetemi

Edit Content

Buzëqeshje

për të

të gjithë, dentistri për tërë

FAMILJEN

Udhëtimi i familjes suaj
për shëndetin oral fillon këtu!

Edit Content

Dental
Implant &
Aesthetic
Clinic

A better life
through better
dentistry

Edit Content

Dental
Implant &
Aesthetic
Clinic

A better life
through better
dentistry

Eksploroni

Galerinë

tonë të

buzëqeshjeve

Edit Content

Trajtimet Tona

DENTOSS ofron kujdes të nivelit të lartë në specialitetet dentare.

IMPLANTOLOGJI

KIRURGJI ORALE

KURORA & URA

FASETA

PROTEZA

PARADONTOLOGJI

ENDODONCION

ORTODONCI

FILLER

BOTOKS

PËR NE

KLINIKA DENTOSS

KLINIKA DENTOSS, është një qendër e stomatologjisë rekonstruktive dhe estetike e specializuar për kirurgji orale, implantologji dhe stomatologji estetike. Ekipi ynë prej ekpertësh udhëhiqet nga Dr. Esat E.Hetemi. Pas klinikës dhe ekipit tonë qëndron përvoja prej rreth 10 vitesh si dhe trajnimet profesionale brenda dhe jashtë vendit duke e bërë klinikën tonë një ndër klinikat më të mira në Prishtinë.

KLINIKA DENTOSS është një vend ku ne do t’ju dëgjojmë deri në fund, do t’ju ofrojmë të gjitha informacionet në lidhje me shëndetin oral, higjienën dhe parandalimin e problemeve më të shpeshta, do t’ju këshillojmë në lidhje me të gjitha procedurat dhe trajtimet tona. Përvoja jonë e gjerë e praktikës klinike i bën problemet tuaja sfida profesionale për ne dhe qëllimi ynë është të ndërtojmë bashkëpunim dhe një marrëdhënie besimi dhe kënaqësie reciproke me ju.

PËR NE

KLINIKA DENTOSS

KLINIKA DENTOSS, është një qendër e stomatologjisë rekonstruktive dhe estetike e specializuar për kirurgji orale, implantologji dhe stomatologji estetike. Ekipi ynë prej ekpertësh udhëhiqet nga Dr.Esat E.Hetemi. Pas klinikës dhe ekipit tonë qëndron përvoja prej rreth 10 vitesh si dhe trajnimet profesionale brenda dhe jasht vendit duke e bërë klinikën tonë një ndër klinikat më të mira në Prishtinë.

DENTOSS CLINIC is a place where we will listen to you until the end, offer you all the information related to oral health, hygiene and prevention of the most common problems, advise you regarding all our procedures and treatments. Our broad experience of clinical practice makes your problems professional challenges for us, and our goal is to build cooperation and a relationship of mutual trust and mutual satisfaction with you.

Njihuni me ne

Dr. ZAMIRA SELIMI

MEDICAL DOCTOR

A young prommising medical doctor. Dr.Zamira specializes in Medical Aesthetic

Dr. ESAT HETEMI

ORAL SURGEON
IMPLANTOLOGIST

As the senior doctor in DENTOSS CLINIC, Dr. Esat is a specialist of oral Surgery and Implantologist

M.H.

NURSE

An importnt asset of our clinic

Dr. ESAT HETEMI

KIRURG ORAL
IMPLANTOLOG

Si mjek senior në KLINIKËN DENTOSS, Dr. EsatI është i specializuar për kirurgji orale dhe implantologji

Dr. ZAMIRA SELIMI

DOKTORESHË E MJEKËSISË

Një mjeke e re dhe shumë premtuese, e specializuar për mjekësi estetike.

M.H.

INFERMIERE

Një aset i rëndësishëm i klinikës sonë

Njihuni me ne

Dr. ZAMIRA SELIMI

Doktoreshë e mjekësisë

Një mjeke e re dhe shumë premtuese, e specializuar për mjekësi estetike.

Dr. ESAT HETEMI

KIRURG ORAL
IMPLANTOLOG

Si mjek senior në KLINIKËN DENTOSS, Dr. Esati është i specializuar për kirurgji orale dhe implantologji

M.H.

INFERMIERE

Një aset i rëndësishëm i klinikës sonë

Na kontaktoni

Adresa

Rr.Ahmet Krasniqi / Capitol Residence / Arbëri / Prishtinë
Republika e Kosovës

Email Adresa

Numri i telefonit

+383 49 724 762

si të arrini tek ne

Caktoni FALAS termin

Loading...