+38349724762 | Rr. Ahmet Krasniqi | Capitol Residence | Lagjja Arbëria (afër Komunës së Re) | 10000 PRISHTINË

Dr. Esat Hetemi

KIRURG ORAL | IMPLANTOLOG

Dr. Esat Hetemi

Dr. Esat Hetemi është specialist i kirurgjisë orale dhe implantolog në klinikën DENTOSS.

2015 ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës dhe ka marr titullin DOKTOR I STOMATOLOGJISË.

2020 ka specializuarKirurgji OraleQendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Trajnimet intesive në fushën e implantologjisë dhe augmentimit të kockës i ka përfunduar pranë Medizinische Universität Wien, kurse në bagazhin e tij profesional ka përfunduar edhe shumë trajnime tjera në dentistri estetike.

Në karrierën e tij profesionale si kirurg oral, Dr.Hetemi ka kryer rreth 2000 operacione të suksesshme kirurgjikale.